top of page

06-52666540

VOOR HET HELE GEZIN

Extra korting thuiskapper 

10% bij drie of meer personen

THUISKAPSTER VOOR SENIOREN

Woont u of uw vader, moeder, patiënt, cliënt nog thuis maar is een bezoek aan de kapper toch steeds weer een gedoe, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 

Erg fijn voor ouderen of mensen die slecht te been zijn. 

De kwaliteit van de kapsalon maar dan makkelijk bij u thuis.

VOOR JONG EN OUD

Ik ben geduldig, betrouwbaar en luister goed naar de wensen van mijn klanten.

BIJ U THUIS OF OP LOCATIE

Thuiskapster Eva komt bij u thuis, maar ook bij u op het bedrijf of bij de bewoners/patiënten van uw instelling. De unieke service van Thuiskapster Eva is geschikt voor jong en oud.

MAKKELIJK BETALEN

MAKKELIJK BETALEN

MEER DAN ALLEEN PRIJSVOORDEEL

Geen duur pand in het centrum, geen bijkomende vaste lasten en geen personeel in dienst. Stuk voor stuk redenen dat mijn prijzen concurreren als je ze gaat vergelijken met de meeste kapsalons zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Mijn voordelige tarieven zijn zeker niet de enige reden om een keuze te maken voor Thuiskapster Eva.

KNIPPEN IN EEN VERTROUWDE OMGEWING

Belangrijk voor kinderen die naar de kapper gaan nog een beetje spannend vinden. Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Afgeleid met eigen speelgoed of tv is een knipbeurt zo gebeurt. 

Bent u nog niet bekend met Thuiskapster Eva of wilt u meer weten van de voordelen van een thuiskapper? Neem dan eens contact met me op. Ik vertel u er graag meer over, beantwoord uw vragen en maak graag een afspraak voor een knipbeurt bij u thuis. Bel 06-52666540 of maak gebruik van het contactformulier.

bottom of page